Filé s cibulovou omáčkou
30 min.
Ingredience
- 750gramůFilé z aljašské tresky
- 100gramůCibule
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
760 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce filé osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na pánvi na oleji po obou stranách. Vyjmeme na papírovou utěrku.
- 2Ve výpeku osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli a prolisujeme ji sítem. Přidáme ocet a omáčku podle chuti osolíme, opepříme a osladíme.
- 3Filé upravíme na talíře a přelijeme omáčkou.
- 4Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.