Filé s cuketou a rajčaty
35 min.
Ingredience
- 2kusyCuketa
- 250gramůRajčata Cherry
- 2lžíceCitronová šťáva
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 125mililitrůVývar zeleninový
- 1lžícePetržel - nať
- 150gramůZakysaná smetana
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cukety a rajčata omyjeme, cukety nakrájíme na tenké plátky a rajčata necháme okapat.
- 2Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
- 3Cukety opečeme na rozehřátém oleji, přilijeme vývar, přidáme filé a na mírném ohni dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Před koncem dušení přidáme rajčata a vše prohřejeme.
- 4Zakysanou smetanu smícháme s nasekaným koprem a petrželkou a vmícháme do pokrmu. Podle chuti přisolíme, opepříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.