Filé s křenovou majonézou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
16 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
493 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou. Zprudka je opékáme na troše oleje na teflonové pánvi po obou stranách.
  • 2
    Jogurt rozšleháme se žloutky a ochutíme citronovou šťávou, solí a hořčicí. Nakonec vmícháme nastrouhaný křen.
  • 3
    Ochucený jogurt nalijeme na porce studeného upečeného filé.
  • 4
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.