Filé s křenovým tvarohem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
3 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé pokapeme citronovou šťávou a mírně osolíme. Vložíme je do vymaštěného hrnce a ve 1/4 l vody necháme na mírném ohni asi 20 minut zvolna táhnout.
  • 2
    Tvaroh smícháme s mlékem, přidáme nastrouhaný křen, nasekanou pažitku, sůl a cukr. Vše smícháme na hustou omáčku.
  • 3
    Dušené porce filé na talíři přelijeme tvarohovou omáčkou.
  • 4
    Podáváme s vařenými petrželkovými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.