Filé s olivami a balkánským sýrem

35 min.
Bulharsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
15 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
335 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou. Osmahneme na pánvi na části másla a vyjmeme.
  • 2
    Porce urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy a posypeme na plátky nakrájenými olivami. Vše posypeme jemně nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě a podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.