Filé s olivami a balkánským sýrem
35 min.
Ingredience
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 10kusůOlivy zelené
- 100gramůSýr balkánský
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
15 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
335 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou. Osmahneme na pánvi na části másla a vyjmeme.
- 2Porce urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy a posypeme na plátky nakrájenými olivami. Vše posypeme jemně nastrouhaným sýrem.
- 3Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě a podáváme.
- 4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.