Filé s rýží Basmati

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé nakrájíme na kostky a promícháme s oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí, slaninou pokrájenou na kostky, solí, pepřem, cukrem, olejem a octem. Necháme marinovat asi 2 hodiny.
  • 2
    Kostky masa, slaniny a kolečka cibule střídavě napichujeme na jehly, opékáme na rozpáleném oleji.
  • 3
    Propláchnutou rýži uvaříme spolu s řapíky celeru do měkka. Promastíme ji máslem a přelijeme výpekem z filé. Podáváme s opečenými špízy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.