Filé se sýrovou omáčkou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
34 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
131 mg
Cukr
176 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé opečeme na části másla, vyjmeme, osolíme a necháme na teplém místě.
  • 2
    Na zbylém másle opražíme mouku, vmícháme mléko, nastrouhaný sýr a smetanu. Zvolna vaříme asi 5 minut, osolíme a opepříme.
  • 3
    Porce filé zastříkneme bílým vínem, upravíme na talíře a přelijeme sýrovou omáčkou. Pokrm ozdobíme nakrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.