Filé se sýrovou omáčkou a zeleninovou oblohou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
5 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou porci rybího filé osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na pánvi na oleji. Filé přendáme do pekáčku a uchováme na teplém místě.
  • 2
    Zbylý olej v pánvi zaprášíme hladkou moukou, zalijeme mlékem a za stálého promíchávání chvíli povaříme. Potom přidáme nastrouhaný sýr a když se v omáčce rozpustí, odstavíme z plotny a vmícháme nasekanou petrželku.
  • 3
    Zeleninu omyjeme, salátovou okurku nakrájíme na kolečka, očištěnou papriku nakrájíme na nudličky.
  • 4
    Filé přelijeme sýrovou omáčkou a podáváme s vařenými bramborami. Obložíme připravenou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.