Filé v mandlovém těstíčku

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
656 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
40 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
190 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
  • 2
    Z vejce, mléka a 75g hladké mouky umícháme těstíčko, přidáme nasekanou petrželku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Porce filé obalíme ve zbylé mouce, v těstíčku a v mandlových plátcích.
  • 4
    Filé zvolna smažíme na oleji na pánvi asi 5 minut po každé straně.
  • 5
    Vhodnou přílohou je bramborová kaše nebo bramborový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.