Filé v omáčce z kysané smetany

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
94 g
Tuky
26 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme filé, osolíme, zakapeme lžící oleje, vsypeme na plátky nakrájenou cibulí, pórek,drobně posekanou pažitku a petrželovou nat. Pod fólií necháme asi půl hodiny odpočívat. Během té doby filé obrátíme.
  • 2
    Marinované filé i se zeleninou narovnáme do zapékací mísy vymazané dvěma lžícemi oleje, rybu se zeleninou přelijeme smetanou, v níž jsme rozmíchali kečup.
  • 3
    Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi čtvrt hodiny. Poté rybu zasypeme nastrouhaným sýrem zapékáme, až sýr zezlátne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.