Filé z lososa na rozmarýnu

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
50 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z lososa omyjeme a osušíme. Pokapeme je lžící citronové šťávy a povaříme ve vroucím vývaru 5 minut. Filety vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 2
    Do vývaru přilijeme smetanu ke šlehání a vaříme 15 minut. Mírně osolíme, opepříme a přilijeme zbylou citronovou šťávu. Přidáme nasekanou snítku čerstvého rozmarýnu a necháme jen přejít varem.
  • 3
    Filety podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.