Filé z mořské štiky s kysanou smetanou

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
25 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé necháme mírně rozmrazit, osolíme a vložíme do mísy s marinádou. Marinádu připravíme z 1 lžíce oleje, drobně posekané cibule, pažitky, petrželové nati a pórku.
  • 2
    Po 1 hodině marinování rybu vložíme do pekáče vymazaného 1 lžící oleje, přelijeme marinádou, smetanou s kečupem a pečeme v předehřáté troubě. Po 15 minutách rybu zasypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.