Filé z mořské štiky s kysanou smetanou
70 min.
Ingredience
- 800gramůMořská štika - filety
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusPórek
- 1kusCibule
- 1lžícePetržel - nať
- 250mililitrůZakysaná smetana
- 2lžíceKečup
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 1lžícePažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
25 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Filé necháme mírně rozmrazit, osolíme a vložíme do mísy s marinádou. Marinádu připravíme z 1 lžíce oleje, drobně posekané cibule, pažitky, petrželové nati a pórku.
- 2Po 1 hodině marinování rybu vložíme do pekáče vymazaného 1 lžící oleje, přelijeme marinádou, smetanou s kečupem a pečeme v předehřáté troubě. Po 15 minutách rybu zasypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.