Filé z tresky na olivách a zelenině
38 min.
Ingredience
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusVejce slepičí
- 200gramůCeler bulvový
- 100gramůMrkev kořen
- 50gramůPetržel kořen
- 15kusůOlivy zelené
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 100mililitrůVoda pitná
- 0,25lžičkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na másle osmažíme kořenovou zeleninu hrubě nastrouhanou. Poté ji podlijeme vodou a dusíme. Přidáme pokrájené olivy a necháme prohřát. V mezičase mražené filé osolíme, potřeme hořčicí, obalíme mouce, rozšlehaném vejci a smažíme na rozpáleném oleji. Filé servírujeme na dušené zelenině.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.