Filé z tresky v alobalu
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 80gramůMáslo čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1kusCitrony
- 1lžičkaHořčice
- 800gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
18 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nakrájené filé potřeme ze všech stran směsí z másla, nasekané cibule a petrželky, citronové šťávy, hořčice a soli.
- 2Připravené filé pečlivě zabalíme do alobalu a okraje zahrneme nahoru. Pečeme asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.