Filé z tresky v taveném sýru
23 min.
Ingredience
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 2špetkyPepř černý mletý
- 200gramůSýr smetanový tavený 45%
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 2kusyVejce slepičí
- 5lžicStrouhanka
- 0,5lžičkaSůl
- 120mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
609 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
43 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
319 mg
Cukr
724 mg
Postup přípravy
- 1Mírně rozmrzlou rybu naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme rozšlehaným taveným sýrem a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji zprudka, po chvíli teplotu mírně snížíme a dosmažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.