Filé z tresky zapečené s cibulkou

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
27 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou a dáme do chladničky.
  • 2
    Oloupané brambory vaříme v osolené vodě asi 30 minut. Očištěné cibulky omyjeme, polovinu nasekáme a zbylé nahrubo nakrájíme.
  • 3
    Filé osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opékáme na 2 lžících rozehřátého másla asi 5 minut po obou stranách odzlatova.
  • 4
    Nasekané cibulky osmahneme na 3 lžících másla, smícháme s nastrouhaným sýrem, osolíme a opepříme. Směsí pokryjeme filé a zapečeme v troubě pod grilem.
  • 5
    Brambory s nakrájenou cibulí opečeme na zbylém másle a podáváme k filé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.