Filé zapečené s bylinkovým máslem
30 min.
Ingredience
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 2lžícePetržel - nať
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaKopr sušený
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
195 mg
Cukr
39 mg
Postup přípravy
- 1V misce utřeme máslo s nasekanou petrželkou a sušeným koprem. Směs osolíme a ochutíme citronovou šťávou. Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme, urovnáme do zapékací mísy a pokapeme připraveným bylinkovým máslem. Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě 8-10 minut. Můžeme podávat s vařenými bramborami a dušenou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.