Filé zapečené s cuketou a česnekem
65 min.
Ingredience
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 1kusCuketa
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
11 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
129 mg
Cukr
166 mg
Postup přípravy
- 1V pánvi na 1 lžíci rozpáleného másla osmahneme omyté, osolené a opepřené porce filé. Vyjmeme je a urovnáme do zapékací mísy vymazané olejem.
- 2Ve výpeku v pánvi osmahneme omytou, na plátky nakrájenou cuketu, položíme ji na filé a posypeme nasekanými stroužky česneku. Vše pokapeme zbylým rozpuštěným máslem.
- 3Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.