Filé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
62 mg
Cukr
114 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a po obou stranách orestujeme v pánvi na rozpáleném másle. Porce urovnáme do olejem vymazané zapékací mísy. Zakysanou smetanu rozmícháme s hořčicí a směs rozetřeme na filé. Povrch posypeme nasekanou petrželkou. Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Nůžeme podávat s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 14. 11. 2015
Filé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí
Chutná celé rodině.