Filé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí
40 min.
Ingredience
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 2lžíceZakysaná smetana
- 1lžícePetržel - nať
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
62 mg
Cukr
114 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a po obou stranách orestujeme v pánvi na rozpáleném másle. Porce urovnáme do olejem vymazané zapékací mísy. Zakysanou smetanu rozmícháme s hořčicí a směs rozetřeme na filé. Povrch posypeme nasekanou petrželkou. Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Nůžeme podávat s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 14. 11. 2015
Filé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí
Chutná celé rodině.