Filé zapékané s bramborami, vejci a sýrem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
27 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme na zpěněné cibuli.
  • 2
    Přidáme vařené brambory nakrájené na hranolky a polijeme tukem s cibulí od opékání. Filé i brambory opečeme, zalijeme vejci rozkvedlanými se smetanou a pažitkou a v mírně vyhřáté troubě necháme částečně srazit.
  • 3
    Potom pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme dozlatova.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.