Filé zapékané s bramborami, vejci a sýrem
40 min.

Ingredience
- 40gramůCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůBrambory vařené
- 4lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 6kusůVejce slepičí
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
- 10gramůPažitka
- 400gramůFilé rybí
- 1lžičkaSůl
- 60gramůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
27 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Filé nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme na zpěněné cibuli.
- 2Přidáme vařené brambory nakrájené na hranolky a polijeme tukem s cibulí od opékání. Filé i brambory opečeme, zalijeme vejci rozkvedlanými se smetanou a pažitkou a v mírně vyhřáté troubě necháme částečně srazit.
- 3Potom pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme dozlatova.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.