Filé ze sleďů s rajčaty
60 min.
Ingredience
- 6kusůRajčata
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 3stroužkyČesnek
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 800gramůSleď čerstvý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Sledě vykucháme, odřízneme hlavy, ryby rozpůlíme a vyjmeme páteř. Osolíme, poprášíme hladkou moukou moukou a opečeme na másle po obou stranách.
- 2Opečené filé posypeme hrubě nasekaným česnekem, pokladme mírně osolenými plátky rajčat, posypeme nasekanou petrželovou natí, pokapeme máslem a necháme zapéct zhruba 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.