Filet ze štikozubce v toustu
30 min.
Ingredience
- 8krajícůChléb toastový
- 10gramůBazalka
- 40mililitrůOlej olivový
- 80gramůRajčata
- 80gramůMajonéza
- 100gramůRukola
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 4kusyPečivo pšeničné jemné tukové
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
39 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Rybí filety okořeníme solí a lehce pepřem a opečeme na pánvi v olivovém oleji při střední teplotě, po každé straně asi 5 minut. Mezitím nadrobno nasekáme bazalku a česnek a smícháme s majonézou. Tousty nasucho opečeme, rajčata nakrájíme na tenké plátky. Na spodní část toustů namažeme trošku majonézy, obložíme každý 3 plátky rajčat, osolíme a přidáme opečené rybí filety, rukolu a zbývající majonézu. Přiklopíme horními částmi bulek a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.