Filety na citronu
26 min.
Ingredience
- 1kilogramCípal
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1kusCitrony
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4plátkyAnglická slanina
- 1lžíceŠalvěj čerstvá
- 40mililitrůOlej olivový
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
156 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 mg
Postup přípravy
- 1Filety omyjeme, osušíme a vykostíme. Okořeníme je, přidáme lístky šalvěje a zabalíme do slaniny. V míse zakryté fólií filety položíme minimálně na třicet minut do ledničky, mohou tam zůstat ale i několik hodin.
- 2Filety smažíme na másle dvě až tři minuty z obou stran, podáváme okamžitě s plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.