Filety tresky s ovocem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
16 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme, prolisujeme, přidáme sůl, pepř, spolu utřeme. Filety tresky nakrájíme na porce, potřeme česnekem, plech pokapeme olejem a na něj, na půlku plechu naskládáme připravené filety.
  • 2
    Ananas, banány, hrušky oloupeme, nakrájíme na kolečka, naskládáme na plech k rybě, vložíme do nahřáté trouby a pečeme přibližně 10 minut.
  • 3
    Připravené jídlo vytáhneme z trouby a aranžujeme na talíře, položíme rybu a k ní naskládáme pečené ovoce, které zalijeme chilli omáčkou.
  • 4
    Omáčka: do malé misky dáme nasekanou chilli papričku, worcesterskou omáčku, med, citrónovou šťávu a vše dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.