Filety z lososa s pórkem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z lososa osolíme, opepříme, bílou část pórku nakrájíme na tenká kolečka, pomerančovou kůru nastrouháme. Pomerančovou šťávu smícháme s panenským olejem, balsamico octem, na stůl rozložíme čtyři pláty alobalu, na které rozdělíme kolečka pórku, přiložíme filety z lososa, posypeme pomerančovou kůrou a zakapeme pomernačovou šťávou s olejem. Každou porci zvlášť zabalíme důkladně do alobalu, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme zhruba 15 minut.
  • 2
    Porce v alobalu položíme nerozbalené na talíře a podáváme. Každý strávník si pokrm rozbalí sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.