Filety z lososa s pórkem
35 min.
Ingredience
- 200gramůPórek
- 40gramůPomerančová kůra
- 40mililitrůPomerančová šťáva
- 5mililitrůBalsamico ocet
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 800gramůLosos - filety
- 30gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Filety z lososa osolíme, opepříme, bílou část pórku nakrájíme na tenká kolečka, pomerančovou kůru nastrouháme. Pomerančovou šťávu smícháme s panenským olejem, balsamico octem, na stůl rozložíme čtyři pláty alobalu, na které rozdělíme kolečka pórku, přiložíme filety z lososa, posypeme pomerančovou kůrou a zakapeme pomernačovou šťávou s olejem. Každou porci zvlášť zabalíme důkladně do alobalu, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme zhruba 15 minut.
- 2Porce v alobalu položíme nerozbalené na talíře a podáváme. Každý strávník si pokrm rozbalí sám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.