Filety z tresky se zeleninou v listovém těstě
50 min.
Ingredience
- 400gramůTreska aljašská
- 200gramůFazole červené sterilované
- 150gramůListové těsto
- 100gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 80gramůCibule
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 2stroužkyČesnek
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 30gramůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
18 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Fazole scedíme, vložíme do misky, rajčata scedíme a trochu pokrájíme, bylinky posekáme, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno. K fazolím přidáme rajčata, česnek, bylinky, cibuli a promícháme. Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a olejem. Pekáček vyložíme plátem listového těsta, vložíme tresku, obložíme zeleninovou směsí, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny.
- 2Pokrm naporcujeme, upravíme na talíře a teplý podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.