Filety z tresky se zeleninou v listovém těstě

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
18 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole scedíme, vložíme do misky, rajčata scedíme a trochu pokrájíme, bylinky posekáme, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno. K fazolím přidáme rajčata, česnek, bylinky, cibuli a promícháme. Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a olejem. Pekáček vyložíme plátem listového těsta, vložíme tresku, obložíme zeleninovou směsí, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny.
  • 2
    Pokrm naporcujeme, upravíme na talíře a teplý podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.