Filety z tresky v kotlíku
40 min.
Ingredience
- 4kusyCuketa
- 6lžicCitronová šťáva
- 4stroužkyČesnek
- 4kusyTymián čerstvý
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůTreska filety
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
15 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce s nepřilnavým dnem rozložíme část omytých, neoloupaných cuket nakrájených na kolečka. Na cukety položíme filety z tresky, solíme a opepříme. Pokryjeme zbylými kolečky cuket, pokapeme citronovou šťávou a přidáme rozmačkaný česnek a několik snítek tymiánu.
- 2Vaříme pod pokličkou zvolna asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.