Filety z tresky zapečené s rajčaty

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, omytá rajčata nakrájíme na plátky, pažitku posekáme na jemno.
  • 2
    Do pekáčku dáme kousek másla, rozehřejeme, vložíme ochucené filety, na ně poklademe plátky rajčat, posypeme pažitkou, dáme do trouby a zprudka zapečeme.
  • 3
    Filety upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.