Filety z tresky zapečené s rajčaty
25 min.
Ingredience
- 240gramůTreska aljašská
- 40gramůMáslo čerstvé
- 100gramůRajčata
- 20gramůPažitka
- 5mililitrůCitronová šťáva
- 6gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, omytá rajčata nakrájíme na plátky, pažitku posekáme na jemno.
- 2Do pekáčku dáme kousek másla, rozehřejeme, vložíme ochucené filety, na ně poklademe plátky rajčat, posypeme pažitkou, dáme do trouby a zprudka zapečeme.
- 3Filety upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.