Filety ze sumce na zelenině

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
32 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
582 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté filety ze sumce osušíme, osolíme, opepříme a opečeme v pekáči (nebo na velké pánvi) na oleji. Vyjmeme na papírovou utěrku.
  • 2
    Do výpeku přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a dusíme ji téměř doměkka. Potom vložíme opečené filety.
  • 3
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 4
    Před podáváním dochutíme citronovou šťávou a nakrájenou pažitkou.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.