Formanská vepřová panenka

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
8 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou panenku nakrájíme na silnější plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Maso zprudka opečeme na pánvi na rozpáleném oleji a vyjmeme na nahřátý talíř.
  • 2
    Do výpeku přidáme sterilované zelené fazolky, přilijeme kečup, přisolíme a ochutíme prolisovaným česnekem. Vše chvíli restujeme.
  • 3
    Restovanou směs rozdělíme na pĺátky panenky a každou porci posypeme nastrouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.