Formanská vepřová panenka
30 min.
Ingredience
- 600gramůVepřová panenka
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej rostlinný
- 250gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 2lžíceKečup
- 1stroužekČesnek
- 4lžíceKřen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
8 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
13 mg
Postup přípravy
- 1Vepřovou panenku nakrájíme na silnější plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Maso zprudka opečeme na pánvi na rozpáleném oleji a vyjmeme na nahřátý talíř.
- 2Do výpeku přidáme sterilované zelené fazolky, přilijeme kečup, přisolíme a ochutíme prolisovaným česnekem. Vše chvíli restujeme.
- 3Restovanou směs rozdělíme na pĺátky panenky a každou porci posypeme nastrouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.