Francouzská celerová polévka

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
11 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
915 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný celer a brambory dáme vařit zalité do roviny vodou. Osolíme a přidáme polovinu másla. Po uvaření vše prolisujeme nebo umixujeme.
  • 2
    Přilijeme vývar z kostí a přidáme nasekanou celerovou nať.
  • 3
    Rohlíky nakrájíme na nudličky, nasucho je opražíme, přidáme zbylé máslo a vše promícháme. Podáváme je zvlášť jako vložku do polévky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.