Francouzské brambory se zakysanou smetanou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
775 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
55 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Salám pokrájíme na tenká kolečka, sýr nahrubo nastrouháme.
  • 2
    Do vymazané zapékací mísy navrstvíme brambory, osolíme, opepříme a posypeme polovinou oloupaného, nasekaného česneku. Poklademe kolečky salámu, posypeme zbylým česnekem a nastrouhaným sýrem. Osolíme, opepříme. Nakonec vše zalijeme zakysanou smetanou.
  • 3
    Pokrm zapékáme v troubě vyhřáté na 210 stupňů Celsia asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 30. 9. 2015
Francouzské brambory se zakysanou smetanou
Tento recept mohu zařadit mezi naše levné,chutné, snadné a rychlé večeře(obědy). Vyzkoušeno a mohu jen doporučit. Proto dávám palec nahoru, všem nám moc chutnal. Dobrou chuť všem.