Francouzské brambory zapečené

55 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
26 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
335 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka a uvaříme v osolené vodě.
  • 2
    Mezitím si nastrouháme nahrubo měkký salám, natvrdo uvařená vejce a sýr.
  • 3
    Vařené brambory scedíme, polovinu poklademe na dno zapékací mísy a opepříme. Vrstvíme strouhaný salám, vejce, brambory a zasypeme sýrem.
  • 4
    Pečeme zhruba 30 minut v předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 30. 9. 2015
Francouzské brambory zapečené
Vyborný,chutný,levný a jednoduchý recept z brambor, který jsem vyzkoušela uvařit na večeři. Musím pochválit autorku za tento recept, po kterém se jen zaprášilo. Dávám tedy palec nahoru a zařazuji recept mezi oblíbené.