Francouzský bramborový salát
35 min.
Ingredience
- 1000gramůBrambory rané
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 4lžíceDresink Vinaigrette
- 250gramůMajonéza
- 2lžícePažitka
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a vaříme asi 15 minut doměkka. Vodu slijeme, brambory nakrájíme na kousky a vsypeme do salátové mísy.
- 2K bramborám přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a ihned vše přelijeme zálivkou vinaigrette. Dobře promícháme.
- 3Potom přidáme majonézu, nasekanou pažitku, zlehka promícháme a podle chuti osolíme a opepříme. Mísu přikryjeme fólií a salát před podáváním chladíme asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.