Francouzský bramborový salát

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a vaříme asi 15 minut doměkka. Vodu slijeme, brambory nakrájíme na kousky a vsypeme do salátové mísy.
  • 2
    K bramborám přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a ihned vše přelijeme zálivkou vinaigrette. Dobře promícháme.
  • 3
    Potom přidáme majonézu, nasekanou pažitku, zlehka promícháme a podle chuti osolíme a opepříme. Mísu přikryjeme fólií a salát před podáváním chladíme asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.