Francouzský dressing
20 min.
Ingredience
- 3decilitryOlej olivový
- 1decilitrOcet kvasný lihový
- 2stroužkyČesnek
- 1lžíceMed včelí
- 2lžičkyHořčice francouzská
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř bílý
- 1kusMandarinky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
75 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
533 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme a prolisujeme do mísy. Přidáme med, olej, ocet, metličkou rozšleháme, osolíme, opepříme a podle chuti přimícháme hořčici a mandarinkovou šťávu.
- 2Dressing plníme do skleniček, zavíčkujeme a skladujeme v ledničce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.