Francouzský pokrm
25 min.
Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 2kusySardelové řezy
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1lžíceStrouhanka
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1hrnekZakysaná smetana
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
44 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
93 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Pánev vymažeme máslem, vlijeme smetanu smíchanou s moukou a solí. Vložíme opatrně rozklepnutá vejce, vedle sebe, na každé dáme
- 22-3 plátky sardelky.
- 3Posypeme strouhankou, petrželkou a zakapeme máslem.
- 4Zapečeme v troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.