Frankfurtská pečeně s párkem
60 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžíceOlej stolní
- 4kusyPárky Vídeňské
- 4plátkyHovězí maso zadní
- 2lžíceHořčice
- 500mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
152 mg
Vápník
15 mg
Postup přípravy
- 1Naklepeme, osolíme a opepříme maso.
- 2Libové tenké párky rozpůlíme a rozřízneme napříč.
- 3V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme. Párky je lepší potřít hořčicí z obou stran.
- 4Osmahneme na pánvi maso v rozpáleném oleji, aby zatáhlo póry, poté přendáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 5Zbylý párek nakrájíme na kolečka a přidáme do hrnce k masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.