Frankfurtská pečeně s párkem II
40 min.
Ingredience
- 600gramůPárky Frankfurtské
- 1kusCibule
- 1lžícePaprika sladká
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 200mililitrůSmetana
- 7gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
- 4stroužkyČesnek
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 500mililitrůHovězí vývar základní
- 2lžíceVepřové sádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
45 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
994 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Párky nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek najemno.
- 2V misce smícháme hořčici, smetanu, osolíme a opepříme.
- 3Cibuli a česnek orestujeme na sádle, zasypeme paprikou a moukou a chvíli povaříme. Přilijeme vývar a přidáme párky. Vaříme 15 minut. Poté přidáme smetanovou směs. Povaříme 5 minut a podle chuti osolíme a opepříme.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.