Frankfurtská pečeně s párkem II

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
45 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
994 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Párky nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek najemno.
  • 2
    V misce smícháme hořčici, smetanu, osolíme a opepříme.
  • 3
    Cibuli a česnek orestujeme na sádle, zasypeme paprikou a moukou a chvíli povaříme. Přilijeme vývar a přidáme párky. Vaříme 15 minut. Poté přidáme smetanovou směs. Povaříme 5 minut a podle chuti osolíme a opepříme.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.