Frankfurtská polévka v chlebu

50 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1490 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
28 g
Sacharidy
257 g
Vláknina
622 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme cibuli, párky nakrájíme na kolečka, vše osmahneme na másle.
  • 2
    Přidáme česnek, zaprášíme moukou, sladkou paprikou, osmahneme a zalijeme vodou.
  • 3
    Přidáme masox a vaříme. Poté dochutíme solí a pepřem a zjemníme smetanou.
  • 4
    Polévku podáváme v kulatém chlebu, který seřízneme a vydlabeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.