Frankfurtská polévka v chlebu
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl
- 1,5litryVoda pitná
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 100mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 200gramůPárky Vídeňské
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
- 1kostkaPolévkové kostky Vitana
- 4kusyChléb konzumní
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1490 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
28 g
Sacharidy
257 g
Vláknina
622 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme cibuli, párky nakrájíme na kolečka, vše osmahneme na másle.
- 2Přidáme česnek, zaprášíme moukou, sladkou paprikou, osmahneme a zalijeme vodou.
- 3Přidáme masox a vaříme. Poté dochutíme solí a pepřem a zjemníme smetanou.
- 4Polévku podáváme v kulatém chlebu, který seřízneme a vydlabeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.