Freibourské sýrové špízy

40 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1265 kcal
Bílkoviny
72 g
Tuky
70 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
827 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce s vařící vodou nasypeme krupici a umícháme hustou kaši. Do kaše nasypeme strouhaný sýr, opepříme a osolíme. Kaši po vychladnutí rozetřeme na olejem potřený pečící papír do vrstvy silné cca 2 cm.
  • 2
    Šunkový salám, eidam a plát těsta rozkrájíme na malé čtverečky, které střídavě napichujeme na jehlice. Potom je obalujeme v rozšlehaném vejci a ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji rovnoměrně ze všech stran.
  • 3
    Podáváme s nakládanou zeleninou a různými saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.