Fribourské sýrové špízy

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1233 kcal
Bílkoviny
79 g
Tuky
62 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce s vařící vodou nasypeme krupici a uvaříme hustou kaši. Do ní vmícháme strouhaný sýr a okořeníme ji pepřem a trochu přisolíme.
  • 2
    Tuto kaši po vychladnutí rozetřeme na olejem potřený pečící papír na plát silný asi 2 cm.
  • 3
    Ze šunkového salámu, eidamu a krupicového plátu vykrájíme čtverečky, které pak napichujeme na jehlice, obalujeme v rozkvedlaném vejci a strouhance a smažíme ze všech stran na rozehřátém oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.