Frikasé z divokého králíka

95 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
789 kcal
Bílkoviny
95 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
491 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naporcujeme na menší kusy.
  • 2
    Osolíme, opepříme, osmahneme 15 minut na rozpáleném oleji.
  • 3
    Přidáme pokrájené cibulky, žampiony a slaninu.
  • 4
    Smažíme 15 minut, poté zaprášíme moukou a smažíme dalších 5 minut.
  • 5
    Přilijeme vývar a víno, přidáme pokrájený česnek a svazek bylin.
  • 6
    Přiklopené dusíme 40 minut.
  • 7
    Z omáčky odebereme přebytečný tuk, osolíme a opepříme dle potřeby, posypeme sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.