Frikasé z králíka

145 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
18 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka naporcujeme na 10 dílů, osolíme, opepříme a smažíme 20 minut na rozpáleném oleji.
  • 2
    Přidáme pokrájené šalotky i žampiony, poté smažíme dalších 10 minut.
  • 3
    Následně přilijeme víno a vaříme ještě 10 minut.
  • 4
    Přidáme plátky rajčat, protlak, utřený česnek a vývar, zakryté dusíme 75 minut.
  • 5
    Osolíme a opepříme dle chuti.
  • 6
    Podáváme posypané sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.