Fritáta s paprikou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
18 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme, rozkrájíme na kostičky, papriku zbavíme jádřince, nakrájíme na proužky, kukuřice scedíme a necháme okapat, cibuli oloupeme, pokrájíme na plátky a rozebereme na kroužky, petrželku posekáme na jemno.
  • 2
    Do hrnce vsypeme brambory, zalijeme vodou a vaříme asi 8 - 10 minut. Přidáme papriku a vaříme ještě 3 minuty. Scedíme, vsypeme do mísy. Přisypeme cibuli, petrželku, kukuřici, osolíme, opepříme, zalijeme rozkvedlanými vejci a promícháme. Ve větší pánvi rozehřejeme olej, přilijeme směs z mísy a necháme asi 5 minut ztuhnout. Pánev vložíme na 2 minuty pod gril, necháme zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.