Frittata
35 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 2lžíceOlej olivový
- 0,5kusPaprika červená
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 140gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200gramůBrambory
- 1kusKlobása Dunajská
- 50gramůMáslo čerstvé
- 80gramůZeleninová směs francouzská - mražená
- 250mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
54 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Papriku očistíme, brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme, klobásu nakrájíme na kolečka, papriku na proužky.
- 2Vejce rozšleháme se solí a pepřem.
- 3Zeleninu uvaříme doměkka a scedíme. Klobásu a papriku usmažíme na lžíci oleje. Plátky brambor zvlášť usmažíme z obou stran na másle a zbylém oleji. Na usmažené brambory nalijeme vejce, přidáme usmaženou klobásu a papriku a okapanou zeleninu. Pánev přikryjeme a pokrm asi 5 minut smažíme. Poté odstavíme a zasypeme sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.