Frittata s kozím sýrem a rajčaty

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
16 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse rozšleháme vejce s nasekanou šalvějí. Směs podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje, přidáme nadrobno nakrájenou šalotku a za občasného promíchání ji smažíme asi 3 minuty. Přilijeme rozšlehaná vejce, zlehka je promícháme se šalotkou a pod pokličkou necháme omeletu asi 10 minut zatuhnout. Pokličku odstraníme a omeletu obložíme omytými, rozpůlenými rajčátky, rozdrobeným sýrem a potřeme zbylým olejem. Pánev vložíme pod rozpálený gril asi na 5 minut.
  • 3
    Hotovou omeletu necháme před podáváním 5 minut odpočinout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.