Fusilli s Iilky a rajčaty
25 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
760 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
34 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme lilek, nakrájíme na plátky, osolíme, aby pustil přebytečné tekutiny. Odstraníme střed se semínky a zbytek nakrájíme na kostičky.
- 2Rajčata omyjeme a nakrájíme na nudličky, přitom z nich odstraníme semínka a vodu.
- 3Šalotku nakrájíme nadrobno a mírně podusíme na oleji společně s rozdrobenou feferonkou. Přidáme lilek a na prudkém ohni opékáme dorůžova 5 minut. Ochutíme lístky tymiánu, přidáme rajčata. Lehce osolíme, opepříme a podusíme dalších 5 minut.
- 4Těstoviny vložíme do vroucí vody, uvaříme „al dente" a scezené přidáme na pánev s omáčkou. Je-li to nutné, přilijeme trochu vody z jejich varu. Krátce těstoviny prohřejeme, aby vstřebaly chuť omáčky, a obohatíme mozzarellou nakrájenou na kostičky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.