Fusilli s krevetami a hráškem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
14 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme krevety. V misce necháme vylouhovat šafrán s bílým vínem. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo, opečeme nakrájenou šalotku do měkka. Vložíme uvařené, vyloupané krevety a hrášek, 3 minuty opékáme. Mezitím v osolené vodě uvaříme těstoviny. Do pánve se šalotkou vlijeme výluh ze šafránu a za občasného míchání necháme vyvařit polovinu tekutiny. Osolíme a opepříme dle chuti. Scedíme těstoviny, přidáme je do pánve se směsí, necháme 2 minuty prohřát a servírujeme na talíře. Posypeme nakrájeným koprem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.