Fusilli s míchanou zeleninou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku nadrobno nakrájíme a podusíme na oleji s česnekem rozkrojeným na polovinu, najemno nakrájeným pórkem a nadrobno nakrájenou papričkou.
  • 2
    Jakmile šalotka zesklovatí, vyjmeme česnek a přidáme dýňovou dužinu nakrájenou na maličké kostičky, osolíme, opepříme a orestujeme.
  • 3
    Fazolky s odštípnutými špičkami povaříme 3 minuty v osolené vodě a vložíme do ledu, aby vychladly.
  • 4
    Nakrájíme na kousky, přidáme na pánev a podlijeme troškou teplého vývaru.
  • 5
    Rajče omyjeme a nakrájíme na plátky. Přitom odstraníme semínka,
  • 6
    přidáme k ostatní zelenině, osolíme a opepříme.
  • 7
    Fusilli uvaříme a scedíme, když jsou ještě trošku syrové, krátce je dovaříme na pánvi společně se zeleninou a vývarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.