Fusilli s parmicí a fazolovou omáčkou

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
12 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
8 g
Cukr
395 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím slijeme fazole z nálevu, propláchneme a rozmixujeme se solí a pepřem na jemnou omáčku.
  • 3
    Jarní cibulku nakrájíme na kroužky, petrželku nasekáme najemno a společně zpěníme na rozpáleném oleji.
  • 4
    Přidáme 8 filetů parmice nakrájených na proužky a zprudka orestujeme. Podlijeme naběračkou vody z těstovin, promícháme, prohřejeme a udržujeme teplé.
  • 5
    Zbytek filet orestujeme kůží dolů cca 2min v nepřilnavé pánvi.
  • 6
    Fazolovou omáčku rozdělíme na talíře, na ni navrstvíme těstoviny, poklademe rybími filety, posypeme čerstvě mletým pepřem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.