Fusilli s parmicí a fazolovou omáčkou
55 min.
Ingredience
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 320gramůTěstoviny Fusilli
- 1kusCibulka jarní
- 2lžíceOlej olivový
- 800gramůParmice
- 1lžičkaSůl
- 1kusPetržel - nať
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 3litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
12 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
8 g
Cukr
395 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
- 2Mezitím slijeme fazole z nálevu, propláchneme a rozmixujeme se solí a pepřem na jemnou omáčku.
- 3Jarní cibulku nakrájíme na kroužky, petrželku nasekáme najemno a společně zpěníme na rozpáleném oleji.
- 4Přidáme 8 filetů parmice nakrájených na proužky a zprudka orestujeme. Podlijeme naběračkou vody z těstovin, promícháme, prohřejeme a udržujeme teplé.
- 5Zbytek filet orestujeme kůží dolů cca 2min v nepřilnavé pánvi.
- 6Fazolovou omáčku rozdělíme na talíře, na ni navrstvíme těstoviny, poklademe rybími filety, posypeme čerstvě mletým pepřem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.